Afspraak maken 

Iedereen kan met of zonder verwijzing van een tandarts bij de mondhygiënist een afspraak maken. Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u dus geen verwijzing van uw tandarts nodig. 

Behandeling vind uitsluitend via afspraak plaats. 

De praktijk heeft op dit moment een aannamestop van patiënten.

U kunt terecht op:

maandag 09:00/18:00 of 10:00/19:00
dinsdag 08:00-17:00  
woensdag  08:00-17:00
donderdag 08:00-17:00  
vrijdag 08:00-14:00  

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar op 

T. 023-8223135

Of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook kunt u contact opnemen voor algemene vragen over bijv. tandvleesproblemen, gebitsreiniging,poetsinstructies, behandeling van angstpatiënten en kinderen. 

 

Tijdens behandelingen kunnen we de telefoon niet beantwoorden. U kunt uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. 

 

Annuleren afspraak 

Gelieve de afspraak minimaal 48 uur van te voren op werkdagen annuleren of wijzigen.

Bij het annuleren, wijzigen en het niet nakomen van een afspraak korter dan 48-uur van tevoren, wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Uw afspraak wijzigen of annuleren kan alleen telefonisch of via de e-mail.

U kunt uw afspraak niet per SMS of whatsapp wijzigen of annuleren.

 

Herinnerings e-mail

U ontvangt automatisch een e-mail ter herinnering aan uw afspraak. Het is een extra service die u wordt aangeboden. Noteer uw afspraak ook goed in uw eigen agenda. Mocht het een keer voorkomen dat u geen herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat.